Hogyan kölcsönözzek?

Kedves Látogató!

Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben - az ön szempontjainak megfelelően - szerezzen információkat szolgáltatásainkról, a foglalás módozatairól és a kölcsönzés feltételeiről.

HOGYAN TUDOK KÖLCSÖNÖZNI?

1.    Első lépésként javasoljuk, hogy olvassa el figyelmesen kölcsönzési feltételeinket.  Amennyiben valamit nem ért, vagy esetleg kérdése van a feltételekkel kapcsolatban, keressen meg minket telefonon, vagy e-mailen és igyekszünk mindenben segítségére lenni.

2.    A gépkocsi kiválasztása.
- Az "AUTÓK" menüpont alatt választhatja ki az ön számára leg megfelelőbb járművet és itt informálódhat az autó műszaki paramétereiről.
            - Az "ÁRAK" menüpont alatt láthatja a kiválasztott autó napidíjait és informálódhat a kaució mértékéről.

3.    Foglalás.
- Történhet személyesen irodánkban, vagy online weboldalunkon keresztül.
Tekintettel arra, hogy a foglalásnak elengedhetetlen része a foglaló megfizetése, a telefonon történő foglalást nem tudjuk figyelembe venni.
- Foglalás személyesen.
Irodánkban (lásd: "KAPCSOLAT" menüpontunk alatt az elérhetőségek ablakot) rendelkezésére állunk Hétfőtől - Csütörtökig 8:00 - 16:00 között és Pénteken 8:00 - 14:00 között. Ettől eltérő időpontok esetén telefonos egyeztetés szükséges!

- Foglalás weboldalunkon keresztül.                                                                                                                                                  1. Válassza ki a bérlni kívánt gépkocsit.

2. E-mailen vagy telefonon informálódjon, hogy a kiválasztott kocsi szabad-e a kívánt időpontban. Kérjük adja meg telefonos elérhetőségét, hogy a bérlés részleteiről tájékoztatni tudjuk.

3. Amennyiben az autó szabad a kérdéses időpontban, fizesse be számlánkra a teljes bérlet időtartamára eső bérleti díj min. 40%-át. Az összeg megérkezése után foglalását visszaigazoljuk. Számlaszámunkat a kapcsolat menüpont alatt megtalálhatja. FONTOS! Kérjük, figyelmessen olvassa el a bérlési feltételeinket és a foglalásra vonatkozó kötelezettségeket!